Class Sizes

At Stepping Stones Study Center, we have

  • numerous tutelage for different subjects
  • various classes to suit the timing of the students’ hectic schedules.
  • different class sizes to cater to the different needs of the students
Class Size# of students
Small Group8 to 10 students to a class
Premier Group5 students to a class

Fees are computed based on a Term of 5 weeks each

Primary 1

TeacherDayTiming
Fees are computed based on a Term of 5 weeks each -
Each lesson is conducted once a week
Small Group - 6 to 8 Students to a class
English & Math Combo Class (Small Group) - 2 hrs 15 min weekly
Miss ZouSaturday9:30am - 11:45am

Back to top

Primary 2 Schedule

TeacherDayTiming
Fees are computed based on a Term of 5 weeks each -
Each lesson is conducted once a week
Small Group - 6 to 8 Students to a class

English & Math Combo Class (Small Group) - 2 hrs 15 min weekly
Mrs Goh Saturday12:30pm - 2:45pm

Back to top

Primary 3 Schedule

TeacherDayTiming
Fees are computed based on a Term of 5 weeks each -
Each lesson is conducted once a week
Standard Group - 8 to 10 Students to a class
Premier Group - 5 Students to a class
English Combo Classes
(covers all the English components)
- 1 hr 30 mins weekly
Mrs WongWednesday6:30pm - 8:00pm
Mr WongFriday6:30pm - 8:00pm
English Compo and Compre Classes
(covers components on Compre, Compo, Oral and Listening Compre)
1 hr 30 mins weekly
Mrs WongSaturday1:15pm - 2:45pm
Math Class - 1 hr 30 mins weekly
Mr PangTuesday6:15pm - 7:45pm
Science Class - 1 hr 30 mins weekly
Mr PangTuesday8:00pm - 9:30pm
Chinese Compo & Compre Class - 1 hr 30 mins weekly
Ms ZhangFriday7:30pm - 9:00pm

Back to top

Primary 4 Schedule

TeacherDayTiming
Fees are computed based on a Term of 5 weeks each -
Each lesson is conducted once a week
Standard Group - 8 to 10 Students to a class
Premier Group - 5 Students to a class
English Combo Classes
(covers all the English components)
- 1 hr 30 mins weekly
Mrs WongWednesday6:30pm - 8:00pm
Mr WongFriday6:30pm - 8:00pm
English Compo and Compre Classes
(covers components on Compre, Compo, Oral and Listening Compre)
1 hr 30 mins weekly
Mrs WongSaturday1:15pm - 2:45pm
Math Classes - 1 hr 30 mins weekly
Ms MeryTuesday8:00pm - 9:30pm
Mrs Goh Saturday11:00am - 12:30pm
Science Classes - 1 hr 30 mins weekly
Mrs WongSaturday3:00pm - 4:30pm
Chinese Compo & Compre Class - 1 hr 30 mins weekly
Ms Zhang Friday7:30pm - 9:00pm

Back to top

Primary 5 Schedule

TeacherDayTiming
Fees are computed based on a Term of 5 weeks each -
Each lesson is conducted once a week
Standard Group - 8 to 10 Students to a class
Premier Group - 5 Students to a class
English Classes
(covers components on Paper 2 only
1 hr 30 mins weekly
Mr Wong Wednesday6:15pm - 7:45pm
English Combo Classes
(covers all the English components)
- 1 hr 30 mins weekly
Mr Wong Saturday11:15am - 12:45pm
Mrs WongFriday6:30pm - 8:00pm
Mr NavinSunday12:00pm - 1:30pm
English Combo (Premier Group) Class
(covers all the English components)
- 1 hr 30 mins weekly
Mr WongTuesday4:30pm - 6:00pm
English Compo and Compre Classes
(covers components on Compre, Compo, Oral and Listening Compre)
1 hr 30 mins weekly
Mr WongWednesday4:30pm - 6:00pm
Mr Pang Thursday6:00pm - 7:30pm
Math Classes - 1 hr 30 mins weekly
Miss MeryMonday5:45pm - 7:15pm
Mrs GohSaturday9:15am - 10:45am
Science Classes - 1 hr 30 mins weekly
Mr Pang Thursday4:15pm - 5:45pm
Mrs WongFriday4:45pm - 6:15pm
Chinese Combo Class
(includes syllabus related to Paper 1 & Paper 2)
- 1 hr 30 mins weekly
Ms ZhangMonday8:00pm - 9:30pm

Back to top

Primary 6 Schedule

TeacherDayTiming
Fees are computed based on a Term of 5 weeks each -
Each lesson is conducted once a week
Standard Group - 8 to 10 Students to a class
Premier Group - 5 Students to a class
English Classes
(covers components on Paper 2 only
1 hr 30 mins weekly
Mr Wong Wednesday6:15pm - 7:45pm
English Combo Classes
(covers all the English components)
- 1 hr 30 mins weekly
Mr Wong Saturday11:15am - 12:45pm
Mrs Wong Friday6:30pm - 8:00pm
Mr Navin Sunday12:00pm - 1:30pm
English Combo (Premier Group) Class
(covers all the English components)
- 1 hr 30 mins weekly
Mr WongTuesday4:30pm - 6:00pm
English Compo and Compre Classes
(covers components on Compre, Compo, Oral and Listening Compre)
1 hr 30 mins weekly
Mr Wong Wednesday4:30pm - 6:00pm
Mr Pang Thursday6:00pm - 7:30pm
Math Classes - 1 hr 30 mins weekly
Ms MeryTuesday6:15pm - 7:45pm
Mr NavinSunday10:30am - 12:00pm
Science Classes - 1 hr 30 mins weekly
Mrs WongFriday8:15pm - 9:45pm
Mr Pang Thursday8:00pm - 9:30pm
Chinese Combo Class
(includes syllabus related to Paper 1 & Paper 2)
- 1 hr 30 mins weekly
Ms ZhangMonday6:30pm - 8:00pm

Back to top

Secondary 1 Schedule

TeacherDayTiming
Fees are computed based on a Term of 5 weeks each -
Each lesson is conducted once a week
Standard Group - 8 to 10 Students to a class
Premier Group - 5 Students to a class
English Classes - 1 hour 30 mins weekly
Mrs Wong Saturday11:00am - 12:30pm
Mr Wong Saturday1:30pm - 3:00pm
English Class for Exp students (Premier Group)  - 1 hour 30 mins weekly
Mr Wong Tuesday6:30pm - 8:00pm
Math Classes - (Exp / NA) - 1 hour 30 mins weekly
Ms MeryMonday7:30pm - 9:00pm
Mr Leong Sunday10:30am - 12:00pm
Math Class (Premier Group) (Exp / NA)  - 1 hour 30 mins weekly
Ms LimThursday6:15pm - 7:45pm
Ms LimThursday8:00pm - 9:30pm
Science Class - (Exp / NA) - 1 hour 30 mins weekly
Mr Pang Sunday12:00pm - 1:30pm
Chinese Class (Exp / NA) - 1 hour 30 mins weekly
Ms ZhangSaturday3:15pm - 4:45pm

Back to top

Secondary 2 Schedule

TeacherDayTiming
Fees are computed based on a Term of 5 weeks each -
Each lesson is conducted once a week
Standard Group - 8 to 10 Students to a class
Premier Group - 5 Students to a class
English Classes - 1 hour 30 mins weekly
Mrs WongSaturday11:00am - 12:30pm
Mr WongSaturday1:30pm - 3:00pm
English Class for Exp students (Premier Group)  - 1 hour 30 mins weekly
Mr WongTuesday6:30pm - 8:00pm
Math Class (Exp / NA) - 1 hour 30 mins weekly
Mr LeongSunday12:00pm - 1:30pm
Math Class (Premier Group) (Exp / NA) - 1 hour 30 mins weekly
Ms Lim Thursday6:15pm - 7:45pm
Ms Lim Thursday8:00pm - 9:30pm
Science Class - (Exp / NA) - 1 hour 30 mins weekly
Mr Pang Sunday10:15am - 11:45am
Chinese Class (Exp / NA) - 1 hour 30 mins weekly
Ms ZhangThursday6:15pm - 7:45pm

Back to top

Secondary 3 Schedule

TeacherDayTiming
Fees are computed based on a Term of 5 weeks each -
Each lesson is conducted once a week
Standard Group - 8 to 10 Students to a class
Premier Group - 5 Students to a class
English Classes - 1 hr 45 mins weekly
Mrs Wong Wednesday8:00pm - 9:45pm
Mr Wong Saturday9:15am - 11:00am
Mr Wong Saturday3:15pm - 5:00pm
English Class for Exp Students (Premier Group) - 1 hr 45 mins weekly
Mr Wong Wednesday8:15pm - 10:00pm
English Class for NA students - 1 hr 45 mins weekly
Mr Wong Friday8:15pm - 10:00pm
AE-Math Classes - 2 hrs weekly
Mr Leong Monday8:00pm - 10:00pm
Mr LeongFriday8:00pm - 10:00pm
Mr LeongSunday2:00pm - 4:00pm
AE-Math Class (Premier Group) (Exp / NA) - 2 hrs weekly
Ms LimThursday8:00pm - 10:00pm
E-Math Class (Exp/NA) - 1 hr 45 mins weekly
Mr Navin Sunday2:00pm - 3:45pm
Chemistry Classes (Exp/NA) - 2 hrs weekly
Mr LimWednesday8:00pm - 10:00pm
Mr LimSaturday1:00pm - 3:00pm
Chinese Class (Exp/NA) - 1 hr 45 mins weekly
Ms ZhangThursday8:00pm - 9:45pm

Back to top

Secondary 4 and 5 Schedule

TeacherDayTiming
Fees are computed based on a Term of 5 weeks each -
Each lesson is conducted once a week
Standard Group - 8 to 10 Students to a class
Premier Group - 5 Students to a class
English Classes - 1 hr 45 mins weekly
Mrs Wong Wednesday8:00pm - 9:45pm
Mr Wong Saturday9:15am - 11:00am
Mr Wong Saturday3:15pm - 5:00pm
English Class for Exp students (Premier Group) - 1 hr 45 mins weekly
Mr Wong Wednesday8:15pm - 10:00pm
English Class for NA students - 1 hr 45mins weekly
Mr WongFriday8:15pm - 10:00pm
AE-Math Classes - 2 hrs weekly
Mr Leong Monday8:00pm - 10:00pm
Mr LeongFriday8:00pm - 10:00pm
Mr LeongSunday2:00pm - 4:00pm
AE-Math Class (Premier Group) (Exp / NA) - 2 hrs weekly
Ms LimThursday8:00pm - 10:00pm
E-Math Class (Exp/NA) - 1 hr 30 mins weekly
Mr Navin Sunday2:00pm - 3:45pm
Chemistry Classes (Exp/NA) - 2 hrs weekly
Mr LimWednesday8:00pm - 10:00pm
Mr Lim Saturday1:00pm - 3:00pm
Chinese Class (Exp/NA) - 1 hr 45 mins weekly
Ms ZhangTuesday7:45pm - 9:30pm
Principles Of Account (POA) Class (Premier Group) (S4 NA only) - 2 hrs weekly
Mr YangSaturday10:30am - 12:30pm
Principles Of Account (POA) Class (Premier Group) (S4 Exp/S5 NA) - 2 hrs weekly
Mr Yang Saturday1:30pm - 3:30pm

Back to top

Junior College 1 and 2 Schedule

TeacherDayTiming
Fees are computed based on a Term of 5 weeks each -
Each lesson is conducted once a week
Standard Group - 8 to 10 Students to a class
Premier Group - 5 Students to a class
JC Math (Premier Group) - 2 hrs weekly
Ms LimWednesday7:30pm - 9:30pm

Back to top